Folie til bil udføres professionelt​

Hos Car Factory varetager vi forskellige opgaver inden for folie til bil. Som autoværksted har vi over 15 års erfaring, hvorfor du trygt kan overlade din bil til o. Hos os findes der hverken opgaver der er for simple eller for komplicerede – vi kan nemlig klare det hele. Vores kunder kommer oftest fra Amager, Kastrup og Tårnby, og alle kunder er velkomne.

Folie til bil indebærer job som:

  • ​Farveskift
  • ​Beskyttelsesfolie på bil.

Hvad koster folie til bil?

Den nøjagtige pris på folie på bil afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer blandt andet an på, hvilken type bil du har, samt hvilken type af bilfolie du ønsker. Du vil altid få attraktive priser her hos os, uanset dine ønsker og behov. Dette er nemlig en del af den gode kundeservice, vi ønsker at være kendt for.​

Selvom vores priser er lave, er vi et kvalitetsbevidst autoværksted. Uanset om du skal have foretaget en indpakning af bil eller en anden form for montering af folie på bil, kan du forvente høj kvalitet.

Ring for at få et godt tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser, kan du med fordel tjekke vores Facebookside ud, hvor vi løbende opdaterer med nye projekter. Derudover er du også til hver en tid velkommen til at kigge forbi vores værksted i åbningstiden.

Vil du have et godt tilbud, så ring til os på telefon 41 12 93 09 eller 28 51 54 80. Du kan også sende en e-mail til carfactoryamager@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Vi står klar til at hjælpe dig

Skal din bil til syn? Med synsklar, aflevere du bilen hos Car Factory, så klarer vi den for dig! Vi kan lave alle bilmærke, samt har vi specialiseret os i følgende bilmærker:
VW "Volkswagen" Skoda, Audi, BMW, Seat, Mercedes.

Ingen opgaver er for små eller for store! Vi laver alt fra udskiftning af turbolader, til skiver og klodser.

Ring og få et gratis uforpligtende tilbud:​​

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Som mekaniker har vi over 15 års erfaring, hvor vi har tillagt os brede kompetencer igennem årene. Vores autoværksted kan derfor klare enhver opgave, og af den årsag er der ikke noget, vi ikke laver hos os. Vi er dog specialiseret i VAG-gruppen, men vi varetager alle mærker.

Desuden garanterer vi, at du altid vil få en god service, hvor dine ønsker og behov sættes i første række. Vi sørger derfor altid for at få en god dialog med vores kunder.

Car Factory  -  Bjørnebaksvej 14, 2770 Kastrup  -  CVR: 38632124  -  Tlf. (Sebastian): 41 12 93 09  -​  Tlf. (Patrick): 28 51 54 80  -  E-mail: carfactoryamager@gmail.com  -  Find os på Facebook