Mekanisk arbejde​

Vi er specialister i at reparere biler fra VAG gruppen. Vi har stor viden om de forskellige bilmærker, og er i stand til at udføre mekaniske reparationer og pladearbejde.


Hvis du som inkarneret VAG gruppen entusiast ønsker et godt alternativ til et autoriseret værksted, kan du med fordele lade os reparere din bil. Da vi er specialister.

Vi laver selvfølgelig også andre biler end VAG gruppen. Derudover laver vi rigtig meget eftermontering på biler, og optimering af biler i alle former!!

Vi tilbyder reparation og montering af auto reservedele til konkurrencedygtige priser.​

Kontakt os og hør nærmere på telefon 41 12 93 09 - 28 51 54 80 eller sende en e-mail til carfactoryamager@gmail.com

Vi står klar til at hjælpe dig

Skal din bil til syn? Med synsklar, aflevere du bilen hos Car Factory, så klarer vi den for dig! Vi kan lave alle bilmærke, samt har vi specialiseret os i følgende bilmærker:
VW "Volkswagen" Skoda, Audi, BMW, Seat, Mercedes.

Ingen opgaver er for små eller for store! Vi laver alt fra udskiftning af turbolader, til skiver og klodser.

Ring og få et gratis uforpligtende tilbud:​​

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Som mekaniker har vi over 15 års erfaring, hvor vi har tillagt os brede kompetencer igennem årene. Vores autoværksted kan derfor klare enhver opgave, og af den årsag er der ikke noget, vi ikke laver hos os. Vi er dog specialiseret i VAG-gruppen, men vi varetager alle mærker.

Desuden garanterer vi, at du altid vil få en god service, hvor dine ønsker og behov sættes i første række. Vi sørger derfor altid for at få en god dialog med vores kunder.

Car Factory  -  Bjørnebaksvej 14, 2770 Kastrup  -  CVR: 38632124  -  Tlf. (Sebastian): 41 12 93 09  -​  Tlf. (Patrick): 28 51 54 80  -  E-mail: carfactoryamager@gmail.com  -  Find os på Facebook