Polering​

Hos Car Factory er vi eksperter i forkælelse af din bil. Med mange års professionel erfaring inden for bilpeje ved vi lige præcis, hvad der skal til for at få din bil tilbage til fordums pragt. Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser: - Bilpolering - Lakbeskyttelse og forsegling - Bilvask - Rens og pleje af sæder og interiør - Salg af plejeprodukter - Og meget andet inden for bilpleje. 

Vi forkæler din bil

Du velkommen til at kontakte os på telefon 41 12 93 09 - 28 51 54 80 eller sende en e-mail til carfactoryamager@gmail.com hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din bil. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi står klar til at hjælpe dig

Skal din bil til syn? Med synsklar, aflevere du bilen hos Car Factory, så klarer vi den for dig! Vi kan lave alle bilmærke, samt har vi specialiseret os i følgende bilmærker:
VW "Volkswagen" Skoda, Audi, BMW, Seat, Mercedes.

Ingen opgaver er for små eller for store! Vi laver alt fra udskiftning af turbolader, til skiver og klodser.

Ring og få et gratis uforpligtende tilbud:​​

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Som mekaniker har vi over 15 års erfaring, hvor vi har tillagt os brede kompetencer igennem årene. Vores autoværksted kan derfor klare enhver opgave, og af den årsag er der ikke noget, vi ikke laver hos os. Vi er dog specialiseret i VAG-gruppen, men vi varetager alle mærker.

Desuden garanterer vi, at du altid vil få en god service, hvor dine ønsker og behov sættes i første række. Vi sørger derfor altid for at få en god dialog med vores kunder.

Car Factory  -  Bjørnebaksvej 14, 2770 Kastrup  -  CVR: 38632124  -  Tlf. (Sebastian): 41 12 93 09  -​  Tlf. (Patrick): 28 51 54 80  -  E-mail: carfactoryamager@gmail.com  -  Find os på Facebook