Bilkabuler udbedres og repareres hurtigt og effektivt​

Vi kender alle sammen de såkaldte bilkabuler. En hurtig tur i supermarkedet, og din bil har fået en bule, fordi en anden billist har ramt dig. Heldigvis er bilkabuler noget vi hos Car Factory sagtens kan udbedre. Vi holder til nær Amager, Kastrup og Tårnby, men står også til rådighed for kunder uden for disse områder.


Vi er et autoværksted med mere end 15 års erfaring inden for faget. Derfor kan du altid forvente holdbare løsninger ved en reparation af bilkabuler hos os.

Vi fikser også meget andet end bilkabuler

Vi laver alle former for forsikringsskader, store som små, og vi laver rigtig mange af dem!!

Vi har alt det autoriserede opretningsværktøj som kræves, og laver kun bilerne efter fabrikkens forskrifter.

Vi er specialiseret i VAG-gruppen, og vi varetager alle bilmærker. Vi laver primært forskellige former for pladearbejde, der indebærer jobs om:

  • ​Skader
  • ​Rust
  • ​Buler
  • ​Ridser.

I vores arbejde med udretning af buler i biler er vi altid meget kvalitetsbevidste. Det betyder, at vi altid anvender reservedele af høj kvalitet fra anerkendte producenter. 

Har du fået buler i bilen, kan du altså trygt vælge os til at foretage en buleopretning. Hos os giver vi desuden altid en god pris uanset mængden af bilkabuler.

Kontakt os for at høre nærmere

Er du i tvivl, om vi kan udrette din bilkabule, så kontakt os med det samme for at høre nærmere. Du kan enten kigge ind forbi værkstedet eller ringe på telefon 41 12 93 09 eller 28 51 54 80

Du kan også sende en e-mail til carfactoryamager@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Vi står klar til at hjælpe dig

Skal din bil til syn? Med synsklar, aflevere du bilen hos Car Factory, så klarer vi den for dig! Vi kan lave alle bilmærke, samt har vi specialiseret os i følgende bilmærker:
VW "Volkswagen" Skoda, Audi, BMW, Seat, Mercedes.

Ingen opgaver er for små eller for store! Vi laver alt fra udskiftning af turbolader, til skiver og klodser.

Ring og få et gratis uforpligtende tilbud:​​

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Som mekaniker har vi over 15 års erfaring, hvor vi har tillagt os brede kompetencer igennem årene. Vores autoværksted kan derfor klare enhver opgave, og af den årsag er der ikke noget, vi ikke laver hos os. Vi er dog specialiseret i VAG-gruppen, men vi varetager alle mærker.

Desuden garanterer vi, at du altid vil få en god service, hvor dine ønsker og behov sættes i første række. Vi sørger derfor altid for at få en god dialog med vores kunder.

Car Factory  -  Bjørnebaksvej 14, 2770 Kastrup  -  CVR: 38632124  -  Tlf. (Sebastian): 41 12 93 09  -​  Tlf. (Patrick): 28 51 54 80  -  E-mail: carfactoryamager@gmail.com  -  Find os på Facebook