Pladearbejde

Bilkabuler udbedres og repareres hurtigt og effektivt

Vi kender alle sammen de såkaldte bilkabuler. En hurtig tur i supermarkedet, og din bil har fået en bule, fordi en anden billist har ramt dig. Heldigvis er bilkabuler noget vi hos Car Factory sagtens kan udbedre. Vi holder til nær Amager, Kastrup og Tårnby, men står også til rådighed for kunder uden for disse områder.

Vi er et autoværksted med mere end 15 års erfaring inden for faget. Derfor kan du altid forvente holdbare løsninger ved en reparation af bilkabuler hos os.

​Vi fikser også meget andet end bilkabuler

Vi laver alle former for forsikringsskader, store som små, og vi laver rigtig mange af dem!!

​Vi har alt det autoriserede opretningsværktøj som kræves, og laver kun bilerne efter fabrikkens forskrifter.

Vi er specialiseret i VAG-gruppen, og vi varetager alle bilmærker. Vi laver primært forskellige former for pladearbejde, der indebærer jobs om:

  • Skader
  • Rust
  • Buler
  • Ridser

I vores arbejde med udretning af buler i biler er vi altid meget kvalitetsbevidste. Det betyder, at vi altid anvender reservedele af høj kvalitet fra anerkendte producenter.

​Har du fået buler i bilen, kan du altså trygt vælge os til at foretage en buleopretning. Hos os giver vi desuden altid en god pris uanset mængden af bilkabuler.

Kontakt os for at høre nærmere

Er du i tvivl, om vi kan udrette din bilkabule, så kontakt os med det samme for at høre nærmere. Du kan enten kigge ind forbi værkstedet eller ringe på telefon 41 12 93 09 eller 28 51 54 80.

Du kan også sende en e-mail til carfactoryamager@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.​